Het Vuurjaar

Vind richting in je leven, volg je innerlijk vuur

Jongeren van 17-24 jaar

1 jarig traject, 10 vuurtjes, ~ €750 euro


Waar gaat jouw innerlijk vuur van branden?

Hey jij daar, jonge avonturier tussen de 17 en 24 jaar oud!

Voel je je verloren in de chaos van de wereld? Heb je behoefte aan een plek waar je kunt ontdekken wie je echt bent en waar je naartoe wilt? Dan is het Vuurjaar iets voor jou!

In een wereld waar school, sociale druk en toekomstplannen je bijna verstikken, biedt Vuurjaar een sprankje hoop. We zijn er voor jou, of je nu net bent afgestudeerd, een tussenjaar neemt of gewoon even de weg kwijt bent in het doolhof van het leven.

Wat kun je zoal verwachten?

Leef je verlangen: Ontdek waar je hart sneller van gaat kloppen en leer hoe je dit in je dagelijks leven kunt integreren. Je leert luisteren en vertrouwen op jouw unieke ingevingen.

Vind je tribe: Vind gelijkgestemde jongeren die je steunen, inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Er ligt een uitnodiging om je veilig te voelen en gewoon jezelf te kunnen zijn.

Zet stappen richting je doelen: Leer concrete stappen te zetten om je dromen om te zetten in actie en jouw nieuwe realiteit. Jij gaat het geheim van het creatieproces leren.

Laat je creativiteit stromen: Ontdek en gebruik je eigen creativiteit als een krachtig hulpmiddel voor meer zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Herstel Je Innerlijke Vuur: Leer hoe je negativiteit kunt loslaten en jezelf kunt oppeppen met positieve energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Word een firestarter: Ontdek hoe je je unieke talenten en passies kunt inzetten om een positieve impact te maken op de wereld om je heen.

Omarm het avontuur: Stap uit je comfortzone, omarm nieuwe ervaringen en laat je verrassen door de magie van het Vuurjaar. Heel simpel, jij komt hier krachtiger uit!

Samen met het Inspiratielab Oosterhout biedt Vuurjaar je de kans om tot rust te komen, te ontdekken wat je echt wilt in het leven en te achterhalen waar je talenten liggen.

Het programma beslaat één jaar met 10-12 bijeenkomsten, waarin we samen op ontdekking gaan naar jouw levensdoel. Je hoeft niet alle bijeenkomsten bij te wonen; het is een hop-on-hop-off concept, waarbij je vrijblijvend kunt deelnemen op basis van jouw behoeften.

Er is geen verplichting, deelname is jouw eigen verantwoordelijkheid, jouw eigen keuze. Dus ook niet de keuze van je ouders.

Iets voor jou? Lees dan verder

people holding shoulders sitting on wall

Het vuurjaar programma

Het Vuurjaar programma is geen doorsnee lessenreeks. Nee, het is een avontuur dat je meeneemt op een reis van zelfontdekking, creatie, actie en verbinding in een groep.

In het Vuurjaar volgt alles zijn eigen natuurlijke flow. Er zijn geen toevalligheden; het feit dat je hier bent en deze woorden leest, spreekt boekdelen. Jij hebt het recht om te bestaan, om volledig te voelen dat je leeft. Het is tijd om je vrij te voelen, om je verlangens uit te spreken en te omarmen. Sta stevig in je schoenen en weet dat je mag zijn wie je bent, met alle kracht die daarbij hoort.

Bereid je voor op een avontuur vol uitdagingen, echte gesprekken en rustgevende momenten in de natuur. Het verbindend vuur is het middelpunt om bij elkaar te komen en jouw innerlijke vuur zal aanwakkeren.

We gaan samen de diepte in en verkennen de uitdagingen van het leven, die niet alleen voor jou herkenbaar zijn, maar voor ons allemaal. Ook voor degene die dit Vuurjaar geven. Het zijn de dingen waarvan je denkt dat je er alleen in staat, maar niets is minder waar. We duiken in de essentie van het leven en leren samen over de basisbehoeften die ons allen verbinden.

Verwacht geen zweverige lezingen, maar praktische en creatieve opdrachten, echte gesprekken, rustgevende natuur en fijne vuurtjes die jouw kern zullen raken. In het vuurjaar gaan we dus in op jouw uitdagingen in het leven. We duiken dieper in op jouw levensuitdagingen en gaan samen terug naar de essentie, naar wie jij écht bent.

Bij Vuurjaar geloven we in het laten samenwerken van het mannelijke en het vrouwelijke. Heel het leven op aarde is gebaseerd op deze twee duale scheppingskrachten. De ontvangende energie en de gevende energie. Dat materie niet bestaat en alles is energie is , is allang wetenschappelijk bewezen, maar op een of andere manier wordt het toch geheim gehouden. Jij bent een krachtige schepper van deze energie, jij kunt dus je eigen realiteit scheppen, als jij maar een helder beeld hebt van je droom.

Het is tijd om het leven te gaan ervaren en te omarmen wie je werkelijk bent.

We houden onze vinger aan de pols door te luisteren naar wat jouw hart te zeggen heeft. Feedback en inbreng van de deelnemers stelt ons in staat om te groeien en te blijven vernieuwen.

Met Vuurjaar sturen we niet alleen jou, maar ook de wereld in een nieuwe richting. Door je innerlijke vuur aan te wakkeren, kun jij het verschil maken in je eigen leven en daarbuiten. De wereld heeft meer liefdevolle mensen nodig.

Dus, ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Om de samenwerking met ons aan te gaan? Sluit je aan bij ons avontuur en ontdek je ware potentieel! Laten we samen bouwen aan een wereld vol met liefdevolle energie, creativiteit en verbondenheid.

Jouw investering zal rond de €750 euro zijn voor 10 bijeenkomsten. Het kost wat, maar geloof me, het is de moeite waard. Jouw inbreng, energie en motivatie zijn de brandstof die dit avontuur doen aanwakkeren.

Programma & planning

Om het Vuurjaar een succes te maken, ben jij dus nodig! Er is plek voor 10 jongeren per bijeenkomst. De Vuurjaar bijeenkomsten vinden altijd plaats op een vrijdag en elke eerste vrijdag van de maand. De bijeenkomsten beginnen in september 2024. Een vuurdag ziet er ongeveer als volgt uit.

Vrijdag Vuurdag

10:00 -13:00 uur Kennis, Ontdekken, Oefeningen, Kletsen (binnen, inspiratielab Oosterhout)

13:00 - 14:00 uur Samen Lunch maken & Bewegen

14:00 - 16:00 uur Vuur & natuur (buiten, locatie omgeving Oosterhout)

Data & thema’s

vrijdag 6 september 2024 - Dienstbaarheid naar jezelf en omgeving

vrijdag 4 oktober 2024 - Leiderschap & Verantwoordelijkheid

vrijdag 1 november 2024 - Meesterschap & Kennis

vrijdag 6 december 2024 - Afronden & Opnieuw beginnen

vrijdag 3 januari 2025 - Hartsverlangen & Eenheid

vrijdag 7 februari 2025 - Verbinding & Tegenstellingen

vrijdag 7 maart 2025 - Communicatie & Verlangen

vrijdag 4 april 2025 - Creativiteit & Balans

vrijdag 2 mei 2025 - Bouwen & Spelen

vrijdag 6 juni 2025 - Helderheid & Begrip

vrijdag 4 juli 2025 - Levensenergie & Mysterie

vrijdag 1 augustus 2025 - Kloppend maken & Bullshit detector

Heb je nog vragen dat kun je ze altijd stellen via de mail vuurvanverbinding@gmail.com of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we contact met je op.

Je toekomst is nu.

Met warme groeten,

Team Vuur van Verbinding

Maarten & Anneke