Ons vuurtje begint te branden

Verbinden zonder doel en verwachting

Maarten

4/7/20231 min read

Het #vuurvanverbinding ontwikkelt zich verder. Volgende week gaan we beginnen met de eerste tryout groep.

Deze week heb ik een licht en donker logo ontworpen voor ons verbindend initiatief. Ik heb een eerste poging gedaan om zelf een zweedse fakkel te maken. Heel erg leuk en makkelijk om zelf te doen en ik zie een mini workshop al voor me.

Mijn fantasie laat ik graag de vrije loop en we hebben nu al heuse #vuurvanverbinding merchandise. Een spel met mooie vragen rond een vuur, uiteraard lucifers om het vuur aan te steken en te verspreiden en een zelfgemaakte fakkel.

Ik heb gisteren een fijn gesprek gehad met Mark die het floraliapark in Oosterhout runt. Een nieuwe locatie erbij en een ingang bij een aantal scholen in de buurt.

Er is veel behoefte aan echte verbinding met elkaar. Eigenlijk is het zo simpel, maar in deze snelle en digitale tijd heel moeilijk.

Als je merkt dat je geen of weinig tijd hebt voor rust en verbinding, dan is het juist hard nodig om pas op de plaats te maken om even niks te doen. Gewoon te zijn, met elkaar, zonder verwachtingen, zonder doel. Genieten van elkaars aanwezigheid.

Wil jij een tryout ervaren bij jou op school? Weet jij nog een fijne vuurlocatie? Laat het ons weten. Stuur een mailtje via de website.